schilderijen expo

Schilderijen EXPO

schilderijen expo Het ultieme doel na het maken van schilderijen is het naar buiten brengen of verkopen van je kunstwerk.
Jose Hesselink heeft verschillende schilderijen expositie’s achter de rug.

In de bijgaande video kun je de reportage zien van de expo bij ZGT in Almelo.

 

 

 

 

 

YouTube Preview Image

Hier zijn nog 8 mogelijkheden om je doeken te promoten

  1. Ga naar kunstmarkten voor ervaring en verkoop van je doeken
  2. Exposeer op zoveel mogelijk verschillende plekken: buurthuizen, bibliotheken, restaurants, galeries, bedrijven, huisartsen, fysiotherapeuten, winkels enz.. Ziekenhuizen staan vaak maandenlange tentoonstellingen toe en krijgen veel wisselende bezoekers. Verwacht niet meteen dat je kunst wordt verkocht en zie het als jezelf onder de aandacht bij het publiek brengen. Hoe meer ze je werk zien, hoe sneller ze onthouden wie je bent en wat je doet.
  3. Verstuur vanaf nu alleen nog maar (kerst)kaarten met afbeeldingen van je eigen kunstwerken.
  4. Laat verjaardagskalenders drukken en verkoop ze of geef ze weg. Ze blijven jarenlang in veel toiletten hangen en de afbeeldingen worden iedere maand ververst.
  5. Vraag vrienden, buren en familie of ze een kunstwerk (met je webadres erbij) voor hun raam willen hangen. Vooral als ze op een plek wonen waar veel mensen langskomen is dat een aanrader. Je kunst het ook bij de makelaar proberen: er zijn veel leegstaande panden en misschien mag je je werk wel voor de ramen hangen.
  6. Organiseer een schilderijen expo voor jezelf of doe dit samen met een aantal andere kunstenaars.
  7. Probeer je kunst bij galeries te onder te brengen of begin een eigen galerie. Deze kun je al eenvoudig online beginnen.
  8. Bedenk een originele manier om in opdracht te werken. Mensen komen vaker bij je voor een opdracht als je heel duidelijk kunt aangeven wat je doet

Vond je deze pagina schilderijen expo interessant?

Meer over schilderen met acrylverf weten? Ontdek het hier in mijn vernieuwde ebook.

Pin It

Leave a Reply

Subscribe in a reader